Home » Senioren » Zondag » Speelronde 4: Westlandia - OJC Rosmalen

Speelronde 4: Westlandia - OJC Rosmalen

📁 Zondag 📅 dinsdag 11 september 2018

Komende zondag komt OJC naar De Hoge Bomen.
De ploeg uit Rosmalen heeft in de 3e divisie een week van uitersten achter de rug. Na de 6-0 nederlaag bij UNA volgde afgelopen zaterdag weer een prima 5-0 overwinning op eigen veld tegen HBS (Wesley Meeuwsen 2x, Diego Meerveld scoorde er 3 en heeft nu 5 goals). Door dit resultaat heeft OJC nu na 3 wedstrijden 6 punten en staat op een (voor ons benijdenswaardige) 6e plaats.
OJC Rosmalen heeft zich ook geplaatst voor de 1e ronde van de TOTO-KNVB-beker. Na uitschakeling van Flevo Boys, is men eind september gastheer voor ADO Den Haag. Net als Westlandia dus een mooi potje in het vooruitzicht.

Westlandia speelde vier maal eerder tegen de club uit Oost-Brabant. De balans voor ons is positief (7 punten). Jeroen Spruijt was met 5 van de totaal 9 gescoorde goals erg trefzeker. Van de huidige groep wisten ook Mitchel Jacobs en Brandon Tichem de doelman van de tegenstander al eens te verschalken.
Vorig seizoen wonnen beide teams de onderlinge confrontatie op vreemde bodem. Westlandia was met 3-2 te sterk op De Groote Wielen. OJC won met 2-1 op De Hoge Bomen.

Na de goede voorbereiding en het succes in de beker, werd reikhalzend uitgekeken naar de competitie. Wie toen had gezegd dat Westlandia nu met 3 nederlagen en slechts 1 gescoorde goal op de 18e en laatste plaats in de 3e divisie zou staan, had in de kantine alleen nog maar frisdrank gekregen........

De selectie van trainer Edwin Grünholz zal er deze week alles aan doen, om zondag de 3 punten op de Hoge Bomen te houden. Steun van de groen-witte aanhang is daarbij meer dan welkom.

Fr@