Home » Senioren » Zondag » Westlandia zo. gaat naar Haaksbergen

Westlandia zo. gaat naar Haaksbergen

📁 Zondag 📅 woensdag 19 september 2018

Het wordt weer een lange zondag voor de selectie van trainer Edwin Grünholz. Voor de wedstrijd tegen HSC'21, die om 14:30 uur begint, is een busreis van totaal ca. 4,5 uur nodig.

HSC'21 is op eigen veld dit seizoen nog zonder puntverlies. EVV (2-1) en Quick (4-2) hadden op de terugweg dus weinig te vieren. De beide uitduels werden verloren, waardoor we (los van het doelsaldo) bij winst op gelijke hoogte (6 punten) kunnen komen.
HSC'21 liep overigens een mooie wedstrijd in de beker tegen PEC Zwolle mis. In de verlenging van het duel voor de beker, was Staphorst te sterk en pakte zij het ticket voor de TOTO-cup

Het wordt voor Westlandia de 5e wedstrijd tegen de club uit Haaksbergen. In de voorgaande 4 onderlinge duels behaalde Westlandia de maximale 12 punten. Van de 12 gescoorde goals waren er 3 van Adnan Bajic. Doelman Edgar Leerdam moest alleen vorig seizoen in beide duels 1x de bal uit het net halen.

Westlandia pakte afgelopen zondag op eigen veld 3 punten tegen OJC Rosmalen. Ondanks nog wat benauwde momenten in de slotfase van de wedstrijd, was het een verdiende overwinning van de groen-witten. Desley Bransen maakte, na 5 invalbeurten in KNVB-wedstrijden, zijn echte debuut in de basis van het vlaggenschip. Een mooi prestatie van de 1e jaars senior en natuurlijk ook van iedereen die hem vanaf zijn start in de F-jeugd heeft begeleid en opgeleid.

Zondag rond de klok van 16:30 uur zullen we weten of de groen-witten de goede lijn van de wedstrijd tegen OJC door hebben kunnen trekken. De 1e competitiegoal op vreemde bodem, zou zondag ook zeer welkom zijn.

De KNVB heeft scheidsrechter De Cock aangewezen om dit duel op Sportpark Groot Scholtenhagen (Scholtenhagenweg 29 7481VN Haaksbergen) in goede banen te leiden.

Fr@

NB: Na afloop van die wedstrijd tegen HSC'21  zal  pas de voorbeschouwing op de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo op de site van Westlandia te lezen zijn.