Home » Senioren » Zondag » Westlandia ontvangt Quick

Westlandia ontvangt Quick

📁 Zondag 📅 woensdag 26 september 2018

De vele toeschouwers die afgelopen dinsdagavond op sportpark de Hoge Bomen de bekerwedstrijd tegen VVV Venlo (0-3) hebben gezien, zullen meer dan tevreden zijn geweest over de inzet van de eigen jongens.
Het zou mooi zijn als er ook zo’n grote schare supporters aanwezig is om Westlandia te steunen in de komende wedstrijd tegen Quick.

Die derby is voor beide partijen namelijk een cruciaal duel in de onderste regionen van de 3e divisie.
De Hagenezen pakten in speelronde 5 met een 4-0 overwinning pas de eerste 3 punten van het seizoen en passeerden ons, door een beter doelsaldo, op de ranglijst. Zij staan nu op de veilige 14e plaats en dat is 3 plaatsen hoger dan Westlandia.
Na die overwinning tegen Hercules stond in het AD te lezen dat Quick o.a. structureel traint op het nemen van hoekschoppen. Dat wierp zondag met 2 treffers dus zijn vruchten af.
Trainer Edwin Grünholz zal daar op zeker iets mee doen in de voorbereiding op de wedstrijd.

Afgelopen seizoen eindigden beide duels in een gelijk spel. Voor Westlandia betekende het duel in Den Haag de kentering van het seizoen, want er volgde, na een reeks nederlagen, een mooie serie van 7 wedstrijden en 19 punten.

Deze eeuw was Quick 6x eerder te gast voor een competitewedstrijd. De Haantjes wisten alleen in seizoen 2015-2016 niet tot scoren te komen.  Westlandia scoorde wel in alle duels en van de huidige selectie hebben Nick van Vliet, Marko v.d. Knaap, Jedsel Markes en Rémon van Bochoven al ervaring in het passeren van de Haagse keeper.  Laten we hopen dat het zondag van pas komt

Het duel van zondagmiddag 14:00 uur staat onder leiding van de heer Witlox.

Wie weet tot zondag
Fr@