Home » Senioren » Zondag » OSS'20 volgende tegenstander van Westlandia

OSS'20 volgende tegenstander van Westlandia

📁 Zondag 📅 woensdag 24 oktober 2018

Na 2 teleurstellende thuiswedstrijden gaat Westlandia zondag op bezoek bij Sportvereniging Oefening Staalt Spieren 1920.
Om aansluiting te houden met de veilige plaatsen in de 3e divisie hebben we de punten hard nodig.

Dat wordt in Oss nog geen makkelijke opgave. De promovendus is prima gestart in de 3e divisie en haalde uit de laatste 5 wedstrijden 13 punten.
Recent werd koploper Volendam nog in Brabant op een 5-1 nederlaag getracteerd.
Ook het sterke OFC beet zich afgelopen zaterdag in Oostzaan stuk op onze komende tegenstander (2-4).
Door die prestaties mocht de selectie dinsdagavond korter trainen en vanaf de aftrap genieten van de C.L. wedstrijd van Ajax.

Onze Trainer Edwin Grünholz had andere zorgen, maar is door de wol geverfd.  Vorig seizoen wist hij immers ook de negatieve spiraal van resultaten te doorbreken.
De groen-witte aanhang hoopt dat het tij komende zondag al keert. Hij zal wel een vervanger voor Nigel Ogidi Nwanko op moeten stellen. Onze linksback kreeg immers afgelopen zaterdag een rode kaart en die prent kost hem (gelukkig maar) 1 duel.

De wedstrijd tussen de nummer 7 en 16 van de 3e divisie staat onder leiding van scheidsrechter Timmers . Aftrap aan de Rusheuvelstraat 59 (5346JH) in Oss is om 14:30 uur.

Fr@