Home » Senioren » Zondag » Westlandia -Hercules: voorbeschouwing

Westlandia -Hercules: voorbeschouwing

📁 Zondag 📅 woensdag 31 oktober 2018

Na de mooie overwinning bij de debutant in Oss spelen we komende zondag tegen een oude bekende uit Utrecht, te weten Hercules.

Tegen deze tegenstander hebben we al een mooie reeks van 4 gewonnen wedstrijden in de 3e divisie neergezet. In die 4 duels mocht Hercules 15x extra aftrappen. Van de huidige spelersgroep waren Rémon van Bochoven (4x), Jedsel Markes (3x), Adnan Bajic (2x),  Mark v.d. Zalm en Nick van Vliet al doeltreffend.
Het zou scorebord-journalistiek zijn om te beweren dat het makkelijke duels waren, want de Utrechtse club speelde goed, maar Westlandia scoorde op de juiste momenten.
2 jaar geleden streden beide teams nog in de nacompetitie tevergeefs om promotie naar de 2e divisie. Vorig seizoen grepen beide verenigingen naast de prijzen

Daar de meeste concurrenten in het rechterrijtje afgelopen weekend ook punten pakten, staat Westlandia na 10 wedstrijden 14e met 9 punten. De 4 teams in de gevarenzone hebben allemaal 7 punten. Hercules staat 13e met 10 punten en heeft de overwinning dus ook hard nodig.

De bond heeft de heer Huizinga aangesteld om deze 6-punten-wedstrijd in goede banen te leiden. Aftrap is zoals gebruikelijk zondagmiddag om 14:00 uur.

Fr@