Home » Senioren » Zondag » 6 puntenwedstrijd voor Westlandia tegen Quick'20

6 puntenwedstrijd voor Westlandia tegen Quick'20

📁 Zondag 📅 woensdag 21 november 2018

Het worden voor ons vlaggenschip 2 cruciale weken voor een betere klassering in de 3e divisie zo.
Komende zondag moet Westlandia (15e met 12 gespeeld en 12 punten) thuis aantreden tegen nr. 16 Quick’20 (11-10). Een week later wacht de derby bij nr. 17 HBS. (12-10)

Onze eerstvolgende tegenstander had afgelopen speelronde onverwachts een vroege 3e helft. In de rust (0-1) van de thuiswedstrijd tegen HSC’21 viel zaterdagavond het licht uit en verder spelen was niet meer mogelijk.
Dat betekent dat Quick’20 na een vrij weekend, wederom geen hele competitiewedstrijd heeft gespeeld. Wel werd er op 8 november geoefend tegen een zeer Jong FC Twente (2-3)

Het wordt zondag op de Hoge Bomen het 5e treffen tegen de club uit Oldenzaal. In het eerste seizoen in de 3e divisie deelden we zowel uit als thuis de punten. Afgelopen seizoen leverden de dubbel ons 6 punten op.
In de nacompetitie had Quick'20 tegen hoofdklasser Halsteren in de return een verlenging nodig om zich handhaven in de 3e divisie.

Onze 3-0 winst afgelopen zondag in Cuijk was een mooie opsteker voor met name de achterhoede van de groen-witten.
De 2-0 van Jedsel Markes was zijn 23e  in de 3e divisie, maar belangrijker het was de 200e goal van Westlandia op dit niveau. Van de huidige selectie moet Jedsel alleen Rémon van Bochoven boven zich dulden met 30 goals.

Na 2 overwinningen op vreemde bodem, zou het lekker zijn wanneer er komende zondag ook weer een overwinning op de Hoge Bomen gevierd kan worden
Als scheidsrechter De Cock alle formaliteiten voor de 1e wedstrijd in de 2e periode heeft afgehandeld, zal er rond de klok van 14:00 uur worden afgetrapt.

Wie weet tot zondag
Fr@