Home » Senioren » Zondag » Hernieuwde kennismaking.

Hernieuwde kennismaking.

📁 Zondag 📅 woensdag 28 november 2018
Hernieuwde kennismaking. Hernieuwde kennismaking.

Na afloop van de niet zo denderend verlopen thuiswedstrijd tegen Quick’20 was er een moment om 2 oud-Westlandianen voor te stellen. Na de winterstop komen zij de selectie van Edwin Grünholz versterken. Het gaat om Dean van Ooijen en Patrick Batist. De TC van Westlandia heeft hen ‘binnengehengeld’.

George Droog stelde de twee spelers namens aan alle aanwezigen enkele belangstellende vragen. (zie foto’s).

Dean van Ooijen komt over van Excelsior Maassluis. Hij gaf aan dat alles in de tweede divisie een stap sneller gaat dan in de derde divisie en de spelers ‘zitten er iets korter op’.

Onder de nieuwe trainer Dogan Corneille verloor Dean een basisplaats. De opvolger van Jeroen Rijsdijk ging minder aanvallend spelen.

Dean zegt er later nog, dat Westlandia al 3 jaar aan het proberen was om hem terug te halen. Maar vorig seizoen speelde hij nog bijna wekelijks in de basis, waardoor hij ervoor koos om in Maassluis te blijven.

‘Maar Westlandia was altijd mijn club. Ik heb hier mijn jeugdopleiding gehad en mijn vrienden spelen hier.’ Hij gaat proberen zijn steentje bij te dragen aan Westlandia zo1.

Patrick Batist vertrok na het afgelopen seizoen naar VVSB uit Noordwijkerhout.

Het op en neer reizen van Den Haag naar Noordwijkerhout brak hem op. Dat was 50 minuten heen en 50 minuten terug. Hij hoorde het thuisfront klagen. Hij had contact op genomen met Westlandia, waar hij te horen kreeg dat hij welkom was. Vervolgens verbrak hij zijn contract met VVSB.

Ook Patrick gaat een steentje bijdragen. En over de wedstrijd tegen Quick’20 zei hij droog: ‘Het was koud vandaag en ik kreeg het er niet warm van.’

Beide spelers gaan mee met het trainingskamp in Malaga en zijn na de winterstop weer te bewonderen in het vertrouwde groenwit.

JvdM