Home » Senioren » Zondag » Wie gaat er zondag victorie "kraaien"?

Wie gaat er zondag victorie "kraaien"?

📁 Zondag 📅 donderdag 29 november 2018

Zondag gaan de mannen van trainer Edwin Grünholz één van de spaarzame derby's in de 3e divisie spelen. Het wordt bij HBS een zgn 6-punten-duel, want beide clubs staan net als vorig jaar er in begin december niet best voor.
De Kraaien hebben na 13 speelrondes pas 10 punten en 10 gescoorde goals (doelsaldo -/-13) en staan nu op een degradatieplaats. Vorig seizoen met evenveel punten na 13 wedstrijden stonden ze 16e.

Op het eigen veld werd dit seizoen alleen van HSC'21 gewonnen en er was 3x een puntendeling. Toch zal men vertrouwen hebben gekregen uit de wedstrijd van afgelopen weekend bij UNA.
In Zeelst lag tot 5 minuten voor tijd met 10 man een goed resultaat voor het grijpen. UNA scoorde echter nog in de 89e en 92e minuut en won, volgens de site van  de club,  daardoor moeizaam, maar wel dik verdiend met 2-1.

In de laatste speelronde van afgelopen seizoen stonden HBS en Westlandia ook tegenover elkaar. Door een 4-2 overwinning wist HBS op 40 (!) punten te komen en handhaafde zich met de hakken over de sloot.

Westlandia doet het dit seizoen ook nog niet veel beter dan een jaar geleden. Met slechts 12 punten, waarvan de helft in de laatste 2 uitwedstrijden (O.S.S.'20 en JVC Cuijck), staan we met 2 punten minder nu op een p/D-plaats.
Ondanks een snelle voorsprong van 2-0 pakte directe concurrent Quick'20 afgelopen zondag de felbegeerde 3 punten op de Hoge Bomen (3-4).
Ook afgelopen dinsdagavond waren 2 goals van Jedsel Markes niet genoeg om Rijnsburgse Boys in een oefenwedstrijd te verslaan (2-4).
Met 26 gescoorde goals in 13 wedstrijden slaan we geen gek figuur in deze divisie. Helaas doen de 31 tegengoals ons behoorlijk de das om.

Vanaf 14:00 uur kunnen we aan de bak aan de Daal en Bergselaan in Den Haag. Het arbitraal trio op Sportpark Craeyenhout wordt aangevoerd door scheidsrechter Kok.

Fr@