Home » Senioren » Zondag » Zondag spelen we op Quick

Zondag spelen we op Quick

📁 Zondag 📅 woensdag 16 januari 2019

Zowel in als buiten het veld was zondagmiddag de opluchting bij de groen-witten groot. Dankzij de snelle goal in de 2e helft van Giovialli Serbony, na een fraaie aanval via Nick van Vliet en Jedsel Markes, pakten we de broodnodige 3 punten tegen Blauw-Geel'38. De manier waarop was, zeker in de slotfase, voor de Westlandianen even van ondergeschikt belang.
De trainer van de club uit Vehgel bleef in vertwijfeling achter. Hij liet in de media weten dat zijn ploeg het prima had gedaan. In zijn ogen speelden zijn elftal in de 1e helft zelfs een grote rondo én had zoveel kansen dat het een wonder was dat ze niet scoorden.
Het was natuurlijk wel een groot voordeel dat onze doelman Edgar Leerdam in een bloedvorm stak en dat iedereen tot het uiterste gedreven was om de overwinning over de streep te trekken.

Voor het duel bij Quick zal dat resultaat zeker zorgen voor extra boost, want zo vaak hielden we dit seizoen de NUL niet.
Dat vertrouwen zullen we zeker ook nodig hebben want de Haantjes zijn de laatste weken onoverwinnelijk.  Na een zeer slechte start (3 punten uit 8 wedstrijden), zijn ze in een flow geraakt. Uit de laatste 7 wedstrijden, werden maar liefst 19 punten gehaald. Ze hebben ook in de 2e periode nog géén punt verspeeld.
Tel daarbij op dat wij in de heenwedstrijd in september op de Hoge Bomen ietwat geflatteerd met 5-0 wonnen, dan zal Quick vol gaan voor een goede overwinning voor de eigen aanhang.

Gelukkig hebben de mannen van Edwin Grünholz óók in de laatste 3 uitwedstrijden laten zien, dat zij hun mannetje staan. "We" wonnen immers bij JVC Cuijk en O.S.S'20 en het bleef 0-0 bij HBS.

Never change a winning team zal komende zondag niet lukken. Jedsel Markes ontving tegen Blauw-Geel zijn 5e gele kaart en is dus niet inzetbaar.

Als de weergoden én scheidsrechter W. Vos het toelaten, wordt er om 14:00 uur afgetrapt op het kunstgras aan De Savornin Lohmanlaan 215 in De Haag.
Wie weet "kraaien" we rond de klok van 4 weer eens de victorie op Nieuw Hanenburg......

Fr@

Mocht de wedstrijd onverhoopt afgelast worden, dan zal het gemeld worden op NOS TT, de Westlandia-site en natuurlijk via de twitteraccount van de club(s)