Home » Senioren » Zondag » Ga het nu wel lukken tegen VV GOES?

Ga het nu wel lukken tegen VV GOES?

📁 Zondag 📅 vrijdag 25 januari 2019

Ook in de 2e wedstrijd van 2019 pakten we dankzij weer een 1-0 overwinning de 3 punten en nog wel bij Quick in Den Haag. Voor de veel bekritiseerde achterhoede wel lekker dat wederom de NUL gehouden werd. Dat zal ook komende zondag tegen GOES de doelstelling worden.

De Zeeuwen lieten in de openingswedstrijd van het seizoen een prima indruk achter tegen ons. We verloren er terecht met 4-0. Met name Erwin Franse maakte met 3 goals en een assist het verschil.
Na een goede reeks wedstrijden sloot promovendus GOES de 1e periode af met 21 punten.
Nu gaat het ook een stuk lastiger. Mede door een paar afgelaste wedstrijden kwam men in P2 pas 4x in actie en won slechts 1x.
Voor de Zeeuwse goalgetter Franse komt deze wedstrijd mogelijk te vroeg. Hij viel zondag (in de 3-2 verloren wedstrijd tegen Jong Volendam) uit met hamstringklachten.

De technische staf van Westlandia zal hopen dat de flow kan worden doorgezet en dat we zondag gewoon in actie kunnen komen om zo het goede gevoel door te kunnen trekken.
Een keertje winnen van VV GOES is ook wel lekker, want in de 3 eerdere competitieduels hebben we 0 punten behaald en mochten we maar liefst 13x extra aftrappen.....

De 2 gele kaarten voor Westlandianen uit de wedstrijd tegen Quick hebben geen gevolgen, dus trainer Edwin Grünholz heeft bij het maken van zijn tactische plan geen last van schorsingen.

Scheidsrechter Van Leeuwen en/of de consuls van de bond zullen (ruim) voor de aftrap van 14:00 uur bepalen of het kunstgras op de Hoge Bomen bespeelbaar is.
Ondanks dat Feyenoord – Ajax op het programma staat, hoopt de selectie wel op veel support van de groen-witte aanhang tegen de Voetbalvereniging Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk
Fr@