Home » Senioren » Zondag » Westlandia haalt in bij OFC

Westlandia haalt in bij OFC

📁 Zondag 📅 donderdag 28 februari 2019

Westlandia gaat zondag voor een inhaalwedstrijd naar Oostzaan.
Daar treffen we vanaf 14:30 uur de plaatselijke trots OFC. Die club staat nu met 37 punten op de 5e plaats en heeft dus 8 punten voorsprong op ons. Bij de winterstop was dat verschil nog 14 punten.

Afgelopen zondag speelde OFC thuis 0-0 gelijk tegen HBS en maakt daardoor geen kans meer op P2. Die prijs wordt door O.S.S.’20 gepakt, mits de Brabanders geen punten meer verspelen in de laatste  wedstrij donderdag bij Quick'20. Directe achtervolgers Quick en Jong Volendam blijven hopen op een misstap van de Brabandse debutant in deze divisie.

Westlandia was door een goede reeks wedstrijden ook plots nog een kandidaat voor een top-klassering in P2. Helaas werden de kansen al verspeeld na de puntendeling in Rosmalen.  Afgelopen zondag werd het publiek op de Hoge Bomen verwend met een attractieve wedstrijd met mooie aanvallen en veel doelrijke kansen. Helaas gingen we de “kuikenbak” in, want de doelman van JVC Cuijk was in de slotfase van de wedstrijd niet meer te passeren.

Zoals ook al in december in de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen OFC stond te lezen, was er vorig seizoen een puntendeling in Oostzaan. Dat was mede te danken aan een strafschop die benut werd door keeper Edgar Leerdam. Wie weet kan hij zich zondag onderscheiden en weer uitgeroepen worden tot man of the match

Westlandia is al  sinds begin oktober ongeslagen in uitwedstrijden (6 gespeeld 14 punten). Daar het maar een klein uurtje rijden is naar Oostzaan. zou het mooi zijn als er veel groen-witte supporters aanwezig zijn aan de Twiskeweg 1 (1511 BZ) om onze jongens weer te steunen.

De heer De Cock voert deze wedstrijd het arbitrale trio aan.

Fr@