Home » Senioren » Zondag » Zondagselectie 2019-2020 (update)

Zondagselectie 2019-2020 (update)

📁 Zondag 📅 vrijdag 08 maart 2019

Nadat de club Marcel Koning als hoofdtrainer en Jurgen Faerber als asssitent had aangetrokken voor de zondagselectie, kon er samen met de TC verder gewerkt worden aan de spelersgroep voor volgend seizoen.

Het volgende is inmiddels duidelijk:

• Beide doelmannen Edgar Leerdam en Rowdy Janssen gaan ook volgend seizoen door;
  • Van de huidige spelersgroep blijven in ieder geval ook Mitchel Jacobs, Steve van Kesteren, Nick van Vliet, Mark v.d. Zalm, Melvin Vissers en last but not least Giovially Serbony;
  • Desley Bransen gaat stage lopen bij Jong Sparta. Mocht hij slagen is er de kans dat hij overstapt, anders blijft hij bij Westlandia.
  • De "winterversterkingen" Patrick Batist en Dean van Ooijen waren al vastgelegd voor 1,5 seizoen;
  • Emre Bilgi stapte in de winterstop over van Jong Almere City FC. Ook hij had al aangegeven tot de zomer van 2020 te blijven. De 19-jarige aanvaller kwam overigens nog niet in actie voor het vlaggenschip;
  • Goalgetter Vince v.d. Knaap keert na 1 jaar weer terug bij de zondagselectie. Hij scoort dit seizoen zijn doelpunten bij Westlandia za. 1.
  • De 20 jarige linksback Salih Anez komt in de zomer over van Jong ADO Den Haag.
  • Jedsel Markes kwam in de zomer van 2016 over van RKAVV. Hij heeft nu  besloten om op zoek te gaan naar een uitdaging voor volgend seizoen.
  • Adnan Bajic is recent gestopt bij de zondagselectie. Hij kon trainingen en wedstrijden niet meer combineren met privé/werk.
  • Rémon van Bochoven stopt aan het einde van het seizoen bij Westlandia. De aanvaller keert terug naar zijn oude club DSO in Zoetermeer.
  • Brandon Tichem heeft besloten over te stappen naar de zaterdagtak van Alphense Boys.

Met andere spelers zijn we nog in gesprek. Zodra er meer bekend is, zullen we dat via deze site laten weten.

De technische commissie
Cees de Jong , René van Schie en Richard van Schie.