Home » Senioren » Zondag » Wordt Gio weer scherpschutter tegen O.S.S'20?

Wordt Gio weer scherpschutter tegen O.S.S'20?

📁 Zondag 📅 woensdag 13 maart 2019
Wordt Gio weer scherpschutter tegen O.S.S'20? Wordt Gio weer scherpschutter tegen O.S.S'20?

Komende zondag is nr.3. O.S.S.'20 onze volgende tegenstander op Sportpark de Hoge Bomen.
De club uit Oost-Brabant verrast vriend en vijand door als debutant prima te presteren.
De kampioen van de hoofdklasse pakte in het 1e seizoen in deze 3e divisie 2 weken geleden de 2e periode met 26 punten uit 11 wedstrijden (doelsaldo +/+20).
Die prestatie kwam mede tot stand door ook op vreemde bodem veel punten te pakken.
O.S.S. heeft dit seizoen in 12 uitbeurten 24 punten gepakt en presteert daarmee samen met TEC het beste op het veld van de tegenstanders. De mannen van Grünholz zijn dus gewaarschuwd.

Afgelopen zondag werd de Brabantse kraker tussen de nr. 3 uit Oss en nr. 5 UNA uit Veldhoven gestaakt vanwege de storm. Het restant werd afgelopen dinsdag uitgespeeld en eindigde in 1-1.

Westlandia behaalde in P2 17 punten.(-/-2) dus 9 minder dan de komende tegenstander.
Onze eerste wedstrijd in P3 bij Hercules viel afgelopen zondag in het water, omdat het veld op Sportpark Voordorp onbespeelbaar was.Toen de scheids die beslissing nam, was de selectie helaas al onderweg naar de Domstad.
Het kwam overigens wel goed uit dat 4 ploegen uit de onderste regionen van de 3e divisie wel in actie kwamen, maar géén punten wisten te pakken.
HSC'21 won wel, waardoor wij nog maar 2 punten voorsprong hebben op de nieuwe nr. 15e Blauw-Geel'38.

De groen-witten hebben pas 1x tegen de tegenstander uit Oost-Brabant gespeeld.  Giovialli Serbony, die ook volgend jaar de groen-witte kleuren zal verdedigen, scoorde binnen een paar minuten een puntgave hattrick  (57 58 en 59e minuut) en zorgde samen met Can Memişoğlu dat Westlandia met 4-2 wint een prima terugreis had.

De heer Tunnissen is aangewezen om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Aftrap op de Hoge Bomen is zondag om 14:00
Wie weet wordt het weer zo'n mooie zondag als toen in Oss.
Fr@