Home » Senioren » Zondag » Revancheren we ons tegen OFC?

Revancheren we ons tegen OFC?

📁 Zondag 📅 woensdag 03 april 2019
Revancheren we ons tegen OFC?

OFC is komende zondag voor de return te gast op sportpark De Hoge Bomen. Dat is dan exact 35 dagen na onze ontluisterende 5-0 nederlaag in Oostzaan.
Voor de technische staf en de spelersgroep mooi om voor eigen publiek te laten zien dat ze lessen hebben getrokken uit die zeperd.

Die ervaringen werden door de groen-witten natuurlijk de afgelopen weken al omgezet in overwinningen op hoogvliegers in de 3e divisie O.S.S.'20 en TEC. Tussendoor werd 2e divisionist Scheveningen overtuigend met 3-0 uit het Haaglanden Voetbaltoernooi geknikkerd. Afgelopen dinsdag volgde ook Vitesse D. (1-0 Melvin Vissers).
Te Werve is 16 april in Rijswijk de volgende tegenstander in het HVT.

Afgelopen zondag in Tiel ging onze dadendrang wel ten koste van routinier Marko v.d. Knaap. Sinds mensenheugenis heeft de aanvoerder een basisplaats óf maakt (incidenteel) geen deel uit van de wedstrijdselectie. Tegen TEC moest hij echter starten vanaf de bank en werd de routinier pas in de slotfase door Edwin Grünholz ingebracht.
Maar ja als je al op 29 oktober 1996 tegen LenS debuteerde in het 1e elftal, kan dat wel een keer gebeuren.

Giovialli Serbony kon dit seizoen niet in alle competitiewedstrijden ingezet worden en/of 90 minuten spelen. Afgelopen zondag scoorde hij als invaller tegen TEC wel 2x en staat nu op 17 treffers in de 3e divisie.
Als we de data op internet mogen geloven, is dit voor hem een unicum.
Zou mooi zijn als hij zijn record in de resterende 8 competitiewedstrijden nog verder aan kan scherpen.

Het zal overigens nog een hele dobber worden om OFC te verslaan. Die ploeg heeft de afgelopen 8 wedstrijden niet meer verloren en heeft in 13 uitwedstrijden pas 1x  geen punten mee naar Noord-Holland genomen.  De club staat mede daardoor 3e in de 3e divisie en 2e in P3. Kampioen worden is nog steeds mogelijk.

De heer v.d. Werff is door de bond aangewezen om zondag vanaf 14:00 uur het duel in goede banen te leiden. De selectie hoopt op veel support van de eigen groen-witte aanhang

Fr@