Home » Senioren » Zondag » Hercules uit:... dat ging tot nu toe prima....

Hercules uit:... dat ging tot nu toe prima....

📁 Zondag 📅 dinsdag 30 april 2019
Hercules uit:... dat ging tot nu toe prima....

Met nog minimaal 7 duels op het programma, wordt het een drukke meimaand voor de zondagselectie.
Naast de inhaalwedstrijd komende donderdagavond 2 mei bij Hercules, volgen er nog 4 wedstrijden in de 3e divisie (5-12-19-26 mei).
Tussendoor treft Westlandia op het complex van Naaldwijk op 14 mei (voorlopig) voor het laatst de zondagtak van VELO. Dat wordt, zeker voor de volgers van beide verenigingen, een historische wedstrijd in de Flynth Westlandcup.
Last but not least wacht op 21 mei een uitduel aan de Brasserskade in Delft tegen DHC (1/2 finale  HVT).

Hercules uit
Op 10 maart was Westlandia al onderweg naar Sportpark Voordorp toen, door het slechte weer, het hoofdveld van de Utrechtse club meer geschikt was om rijst op te verbouwen dan om op te voetballen.
Dat was wel vervelend, want de 2 teams waren er op gebrand om goed te starten in de 3e periode. Winst was immers broodnodig om weg te komen uit de staart van de ranglijst.

Nu 6 speelrondes later staan beide clubs er gelukkig een stuk beter voor.
Wij pakten in die wedstrijden 13 punten en kunnen donderdagavond zelfs de 2e plaats in deze periode veroveren achter promovendus Goes. Trainer Edwin Grünholz heeft weer een bredere selectie, want vaste waardes Nick van Vliet en Gio Serbony hebben hun schorsing weggespeeld.

Wij waren 2x eerder (succesvol) te gast bij Hercules. Die duels in de 3e divisie wonnen we met 3-1 en 4-1. Van de huidige zondagselectie scoorden Jedsel Markes 3x.
Mark v.d. Zalm, Rémon van Bochoven en Nick van Vliet wisten ook al eens de Utrechtse doelman te verschalken. Echter: successen uit het verleden.........

Hercules gaat ook voor de winst, want zij willen ons donderdagavond van de 8e plaats verdrijven. Dat zou zonde zijn want dan zijn onze 4 resterende competitieduels alleen nog relevant voor de statistieken en de hoogte van de wedstrijdpremies.

Scheidsrechter Te Hennepe heeft donderdag vanaf 20:00 uur aan de Voorveldselaan 4 3573PV Utrecht de leiding over deze wedstrijd.
Fr@

De voorbeschouwing voor de thuiswedstrijd van 5 mei a.s. tegen Jong Volendam volgt in de loop van komende vrijdag.

Fr@

Deel dit artikel met je vrienden