Home » Vrijwilligers » GEZOCHT:

GEZOCHT:

📁 Vrijwilligers 📅 vrijdag 04 januari 2019

Ik organiseer al sins enige jaren het jaarlijkse sportkamp naar Wanssum voor de voetbaljeugd in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Komend jaar zal ik dit echter, ondanks dat het erg leuk is om te doen, voor de laatste maal doen.

Nu ben ik dus op zoek naar een enthousiast iemand die het stokje vanaf volgend jaar van mij wil gaan overnemen.

Uiteraard kun je mij bij interesse contacten voor wat nadere info over bijvoorbeeld wat de organisatie precies inhoudt of andere zaken. Ik vertel het je graag!

Dit jaar al meelopen bij de organisatie is uiteraard ook mogelijk om alvast wat ervaring op te doen.

Ik hoop dat 1 of 2 enthousiastelingen zich melden bij mij.

Ik wacht met spanning de reacties af!

Groetjes van Cyrille van Leeuwen (bereikbaar onder nummer 06-12174497 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)